dusuntua.com is a Malaysian indexing website. Any place used for relaxation, recreation, attracting visitors for holidays, hotels, lodging or place for vacations is listed here.

Login

Member SignUp

Post a Free Ad

Having a problem? Contact web admin How to post? Step by step

Search by:




Senarai Resort dan Kem di Hulu Langat

 
senarai resort di hulu langat
6409 page viewer

ADDRESS

Senarai Resort dan Kem di Hulu Langat
Hulu Langat 43100 Hulu Langat
Selangor Malaysia

Resort di Hulu Langat

REVIEWS

Hulu Langat adalah sebuah mukim di daerah Hulu Langat yang terkenal dengan tempat pelancongan seperti air terjun dan buah-buahan tempatan.

Semakin dikenali sebagai tumpuan pelancongan sejak Hutan Lipur Sungai Congkak dibuka kepada umum sekitar tahun 90-an. Semenjak itu juga, semakin banyak resort dan kem dibina sama ada secara persendirian ataupun korporat.

Sehingga tahun 2016, dianggarkan sebanyak 60 buah pelbagai tempat peranginan telah wujud seperti resort, campsite, chalet, homestay dan tempat-tempat perkelahan sepanjang sungai dan sepanjang jalan

Kepada anda yang ingin melihat senarai terkumpul tempat-tempat tersebut, boleh ke link ini Hulu Langat Resort

resort di hulu langat

Kem Hulu Langat

Agrotek Resort
Ajlaa Village
Alamar Hills Eco Resort and Health Spa
Aman Dusun Orchard & Farm Retreat
Anjung Barakah
Arrouha™ Archery Malaysia
Asli Adventure Base Camp Sg Lepoh
Astra Orchard Resort
Baheera Campsite / Harap Redha Agro Camp and Cafe
Beranda Kasih Wedding Garden
Bukit Tempur Paintball Arena
Casa Bayu Homestay
Chalet Raudhatul Jannah
Congkak ECO Resort
Congkak Park and Resort
D' Congkak Forest
D' Lui Langat Homestay
D Mass Villa
D Puncak Lui
D' Sungai Lepoh Chalet dan Kem
DDMBH Eco Village Hulu Langat
Dé Lui Country Living
Desa Pengantin dan Homestay
DR Campsite
D'Taj Sungai Lui
Dusun Akin Resort
Dusun Garden Fairies
Dusun Tekali
Ecotouria Resort Sungai Congkak
Gerimis Senja Villa
Homestay Ar Raudhah Bt 17 Dusun Tua
Homestay Hulu Langat
Homestay Langat Idaman
Homestay Sungai Michu
hulu langat homestay Eco Farm
Ikan Bakar Sri Nikat Sungai Lui
Iman D'Semungkis Training & Motivation Camp
Impian Country Resort
Impian Rimba Resort
Istana Bambu Undagi
Jeram Perlus Waterfalls
Kem An-Naim Pusat Latihan
Kem Herba Sungai Congkak
Kem Lambaiana Sungai Gabai
Kem Rawatan dan Latihan (KEMPERKID) Malaysia
Kem Rimba Ria Suara Hutan Sg Congkak
Kem Seri Semungkis
Kingfisher Campsite
Kolam Air Panas 2 Batu 16 Dusun Tua
Kolam Rekreasi Memancing Tepian Rimba
Laman Kemboja Homestay
Laman Nur Kasih Wedding Garden
Lawing Waterfalls
Lembah Azwen Resort
Lopo Blue River Chalet and Camp Sungai Lepoh
Lopoh Waterfront
Lubok Manggis Camp Resort -Lubuk Manggis
MAPPETRA Malaysian Academy of Peak Performance Training
Nuang Mountain Recreational Forest
Nur Lembah Pangsun
Nurfarm Agro
Orange Homestay
Orchard Homestay
Pak Yob Congkak Corner
Pangson Hidden River
Photon Valley
Pondok Mak Lang Sungai Congkak
Ross Cottage Homestay
Rumah Kebun
Sangkot Tree Kg Paya Seberang Dusun Tua
Sangkot Wedding Garden
Santai De Lui Resort
Santika Wedding Garden
Sifu Area Sungai Congkak
Singgah Santai Resort
Sport Fishing Resort
Sri Manja Homestay
Sungai Congkak Cahaya Kaseh Chalet
Sungai Congkak Kem Wirajaya Forest Resort
Sungai Congkak Tapak Perkelahan Lubok Batu
Sungai Gabai Waterfall
Sungai Lopo Village
Teratak Dusun D'Lui
UbiPadi Leisure Camp and Picnic Site
Uluhati Farm and Recreation
Villa Cinta Nirwana wedding garden
Villa De Serai
Villa Mak Tok
WoodValley Village Sungai Congkak
YADIM Training Centre
Zawara Resort
知竹园 Darul Ta'Lim
Laman Jentayu Resort

Other Hulu Langat
kem hulu langat

Resort in Hulu Langat Other Hulu Langat
kem hulu langat

Hulu Langat
dusun tua resort

Uniqueness: Apa yang ada di Hulu Langat? semua ada di Hulu Langat ni. cuma tolak pantai dan laut jer. hehe.. air terjun ado, air sungai ado, tempat makan ikan sungai pun ado, ikan bakar pun ado, kedai tomyam berlambak, kalau nak panjat gunung pun ado, kolam mancing ado, resort ado, homestay ado, wedding garden ado, balai polis takkan takdo pulak kan. haha..

 

resort hulu langat chalet di hulu langat tempat menarik tempat percutian di hulu langat hulu langat resort chalet ulu langat senarai resort di selangor tempat menarik di hulu langat resort ulu langat tempat kem di selangor senarai chalet di selangor penginapan di hulu langat

Chalet di Hulu Langat

  • hotels in Langkawi
  • Koleksi Tudung Labuh Terkini
  • Search another Other within:
  • City of Hulu Langat
  • Postcode of 43100
  • State of Selangor

  • CONTACT INFO
    || Please LOGIN or register to view contact details* just to make sure that nobody will misuse the phone or email address provided here
    Loading, Please Wait...
    Have you been here? Leave a tip/comment to let other people know what's good. * Please don't ask question / quotation here because it won't be delivered.