dusuntua.com is a Malaysian indexing website. Any place used for relaxation, recreation, attracting visitors for holidays, hotels, lodging or place for vacations is listed here.

Login

Member SignUp

Post a Free Ad

Having a problem? Contact web admin How to post? Step by step

Search by:




Senarai Resort dan Kem di Hulu Langat

 

5762 page viewer

ADDRESS

Senarai Resort dan Kem di Hulu Langat
Hulu Langat 43100 Hulu Langat
Selangor Malaysia

REVIEWS

Hulu Langat adalah sebuah mukim di daerah Hulu Langat yang terkenal dengan tempat pelancongan seperti air terjun dan buah-buahan tempatan.

Semakin dikenali sebagai tumpuan pelancongan sejak Hutan Lipur Sungai Congkak dibuka kepada umum sekitar tahun 90-an. Semenjak itu juga, semakin banyak resort dan kem dibina sama ada secara persendirian ataupun korporat.

Sehingga tahun 2016, dianggarkan sebanyak 60 buah pelbagai tempat peranginan telah wujud seperti resort, campsite, chalet, homestay dan tempat-tempat perkelahan sepanjang sungai dan sepanjang jalan

Kepada anda yang ingin melihat senarai terkumpul tempat-tempat tersebut, boleh ke link ini Hulu Langat Resort


Other Hulu Langat

Other Hulu Langat

Hulu Langat

Hulu Langat ResortSenarai Resort dan Kem di Hulu Langat
Senarai Resort dan Kem di Hulu Langat Hulu Langat Selangor

Uniqueness: Apa yang ada di Hulu Langat? semua ada di Hulu Langat ni. cuma tolak pantai dan laut jer. hehe.. air terjun ado, air sungai ado, tempat makan ikan sungai pun ado, ikan bakar pun ado, kedai tomyam berlambak, kalau nak panjat gunung pun ado, kolam mancing ado, resort ado, homestay ado, wedding garden ado, balai polis takkan takdo pulak kan. haha..

 
  • hotels in Langkawi
  • Koleksi Tudung Labuh Terkini
  • Search another Other within:
  • City of Hulu Langat
  • Postcode of 43100
  • State of Selangor

  • CONTACT INFO
    || Please LOGIN or register to view contact details* just to make sure that nobody will misuse the phone or email address provided here
    Loading, Please Wait...
    Have you been here? Leave a tip/comment to let other people know what's good. * Please don't ask question / quotation here because it won't be delivered.