dusuntua.com is a Malaysian indexing website. Any place used for relaxation, recreation, attracting visitors for holidays, hotels, lodging or place for vacations is listed here.

Login

Member SignUp

Post a Free Ad

Having a problem? Contact web admin How to post? Step by step

Search by:




Hot Cold Water Dispenser

 

15 page viewer


Hot Cold Water Dispenser
add to cart

Malaysia

REVIEWS
"Dispenser berfungsi dengan baik. Ada panas, sejuk dan hangat. Tak perlu campur air panas dan sejuk untuk dapatkan air suam.-adi

Bagus ada extra paip utk air suam. sb klu campur air panas dn sejuk utk dpt air suam macam tak elok.-Amina

Air sejuk lambat nak sejuk. Mungkin pakai electronik je takde compressor mcm peti ais. tp ok gak sb bil api tak naik. kalau org depan ambik air sejuk sekoleh, org belakang mmg dpt air tak sejuk la. -salim"
Source

Harga Water Dispenser Murah

Hot cold water dispenser ini merupakan satu keperluan di rumah. Dengan fungsi 2 dalam 1. Ia menapis air dan sekaligus memberi kita air mengikut suhu yang diperlukan. Boleh terus buat air milo, atau susu anak, atau air sunquick sejuk.

Dengan harga yang tidak potong leher macam sesetengah water dispenser yang lain, (sampai bayar bulan-bulan utk 4 ke 5 tahun). What a waste. Apa yang kita perlukan hanyalah air yang bersih (4 jenis filteration) dan suhu yang sejuk/panas/suam.

Water dispenser ini direka dengan cukup mudah. Takungan air suam diambil dari tangki utama yang bersambung dengan tangki air panas. Oleh yang demikian, air panas di dalam tangki menyebabkan air di paip suam akan meningkat menjadi suhu suam. Adapun, water dispenser yang tidak menyediakan paip air suam, maka pengguna terpaksa mencampurkan air sejuk dan air panas secara manual.

Hot and Cold Water Dispenser

Ramai pengguna yang tidak tahu dan beranggapan bahawa water filter yang mahal adalah yang terbaik. Sebenarnya, proses tapisan air mentah sehingga membolehkan ianya diminum hanyalah dengan menggunakan carbon filter. Penapis carbon akan menapis kuman-kuman dan bakteria di dalam air di Hot Cold Water Dispenser. Apa yang penting adalah penapis catridge ditukar mengikut spesifikasi yang telah ditentukan.

Tidak kira penpis air jenis mahal atau murah yang anda gunakan, biasanya terdapat 4 jenis catridge yang digunakan.

Pertama: Penapis sedimen

Berkesan menapis kekotoran yang lebih kecil untuk mengelakkan halangan memberikan perlindungan.

Kedua: Penapis Pra-Karbon

Semasa menghilangkan bahan klorin dan organik dari air, karbon diaktifkan kultur dalam penapis ini berdiri untuk penyerapan yang biasa dalam jenis ini dan ia menyediakan penapisan akhir.

Ketiga: Penapis Alkali

Penukar mengekalkan keseimbangan PH air ke air alkali, yang secara fizikalnya baik untuk kesihatan.

Keempat: Penapis Karbon Aktif

Diperbuat daripada karbon diaktifkan, menghilangkan klorin, dan bahan kimia organik melalui proses penyerapan. Ia juga menghilangkan citarasa yang tidak menyenangkan, bau, sisa pertanian, kesan detergen dan elemen lain yang tidak diingini.

Hot Cold Water Dispenser
Hot Cold Water Dispenser
Uniqueness: Hot Cold Water Dispenser ini adalah direct piping dari paip air singki dll masuk ke filter catridge.

 
  • hotels in Langkawi
  • Koleksi Tudung Labuh Terkini
  • Search another For Sale within:
  • City of
  • Postcode of
  • State of

  • CONTACT INFO